INLOGGEN
 

Vind jouw baan bij Mosadex Groep

Door samen te werken is Mosadex Groep uitgegroeid tot wat ze nu is. Een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Onder Mosadex Groep vallen meerdere dochterondernemingen waardoor we uiteenlopende functies aanbieden.

Samen elke dag betere zorg leveren, daar zetten we ons voor in. Maar dat kan natuurlijk niet zonder haar medewerkers. Want zij zijn nodig om te groeien.

Apothekersassistent(e)
ApotheekZorg

je geeft voorlichting en advies afgeronde mbo-opleiding tot apothekersassistenten goede communicatieve vaardigheden

Als apothekersassistent(e) ben jij graag bezig met het geven van voorlichting en advies aan de patiënt. Dit doe je in onze landelijk werkende apotheek zónder balie. Je ondersteunt bij het bewaken, controleren en distribueren van medicijnen. Ben jij klantgericht, stressbestendig en zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bladel 24-36 uur mbo

Sales & Purchase medewerker
Medcor Group

minimaal één jaar werkervaring goede beheersing van de Nederlandse taal ruime kennis van en ervaring met Microsoft Office

Heb jij affectie met de verkoopmarkt in binnen- en buitenland? Als Sales & Purchase medewerker ben jij bezig met de inkoop en export van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Dit doe je binnen de Europese Unie. Ben jij de jong professional waar wij naar op zoek zijn?

Lelystad 40 uur mbo

ICT & e-health manager
ApotheekZorg

proactieve werkhouding kennis van marktontwikkelingen kennis van wet-en regelgeving

Heb jij affiniteit met ICT én e-health? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor jou. Als ICT & e-health manager initieer jij oplossingen om de ICT-dienstverlening te optimaliseren, vertaal jij strategie naar functionele wensen en draag je zorg voor een optimale beveiliging van onze systemen. Kom ook werken bij onze landelijke apotheek zónder balie!

Bladel 32-36 uur hbo

Magazijnmedewerker (parttime)
Holland Pharma

minimaal 16 jaar nauwkeurig en zelfstandig aanpakker

Kun jij het overzicht goed bewaren? Voer jij jouw werkzaamheden nauwkeurig en zelfstandig uit? Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het verwerken van de binnengekomen goederen en het verzamelen en klaarmaken van bestellingen. Ben jij de aanpakker die ons team komt versterken? Onze klanten wachten namelijk op jou!

Borculo 12-27,5 uur vmbo/mavo

Vakantiewerk als magazijnmedewerker
Holland Pharma

beschikbaar in de vakantieperiode minimaal 16 jaar nauwkeurig en zelfstandig

Als magazijnmedeweker kun jij goed het overzicht bewaren. Dat is belangrijk zodat alle klanten op tijd hun pakketje ontvangen. Je verwerkt bestellingen door alle producten in het magazijn te verzamelen. Ben jij drie weken aaneengesloten beschikbaar in de vakantieperiode? Dan zoeken wij jou!

Borculo 12-27,5 uur vmbo/mavo

Customer Service Medewerker
NControl

teamspeler toont eigenaarschap kennis farmaceutische zorg

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen!

Amersfoort 32-40 uur hbo

Wondverpleegkundige hulpmiddelenzorg
ApotheekZorg hulpmiddelen

klantgerichtheid samenwerken zorgvuldigheid

Heb jij dat zesde zintuig waardoor je achterhaalt wat er écht bij de cliënt speelt? Kijk jij samen met de cliënt wat past bij zijn of haar zorgbehoefte? Als wondverpleegkundige onderhoud je het contact met voorschrijvers en zorgverzekeraars. Heb jij het in je om zorg op maat te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sittard 24 uur hbo

Productiemedewerker
Apotheek Voorzorg

goede concentratie flexibel teamspeler

Heb jij geen moeite om gefocust te blijven? Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de juiste patiënten de juiste medicijnen krijgen en deze ook nog eens op het juiste moment ontvangen. Ben jij op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden? Kom werken op ons moderne machinepark!

Elsloo 24-40 uur vmbo/mavo


Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: