INLOGGEN
 

Vind jouw baan bij Mosadex Groep

Door samen te werken is Mosadex Groep uitgegroeid tot wat ze nu is. Een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Onder Mosadex Groep vallen meerdere dochterondernemingen waardoor we uiteenlopende functies aanbieden.

Samen elke dag betere zorg leveren, daar zetten we ons voor in. Maar dat kan natuurlijk niet zonder haar medewerkers. Want zij zijn nodig om te groeien.

Hoofd magazijn
Mosadex groothandel Nieuwleusen

ervaring met logistieke processen groot verantwoordelijkheidsgevoel mens- en resultaatgerichte houding

Sta jij bekend als iemand met een gezonde dosis zelfkennis en een proactieve houding? Als hoofd magazijn is samenwerking een belangrijk aspect voor jou, met als doel om elke dag jouw team te laten groeien. Jij bent de schakel tussen onze groothandel in Nieuwleusen en collega's op andere locaties en afdelingen. Magazijn- en logistieke processen zijn geen nieuwe materie voor jou!

Nieuwleusen 40 uur mbo

Customer Service Medewerker Inkoop & Logistiek
NControl

dienstverlenend en proactief teamspeler kennis farmaceutische zorg

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen!

Amersfoort 40 uur hbo

Customer Service Medewerker
NControl

teamspeler toont eigenaarschap kennis farmaceutische zorg

Heb jij affiniteit met ICT, innovatie en bedrijfsprocessen en help jij onze klanten daarin graag verder? Dan zijn wij op zoek naar jou! Want innovatie bij apotheken vraagt om scherpte in dienstverlening en implementatie. Daar ga jij voor zorgen!

Amersfoort 32-40 uur hbo

Junior Contractmanager Farmacie
NControl

klantenbinding teamspeler groot verantwoordelijkheidsgevoel

Ben jij een teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis? Als Junior Contractmanager Farmacie zorg jij ervoor dat de gemaakte contractuele afspraken tussen apotheken en zorgverleners correct uitgevoerd worden. Ben jij de schakel tussen apotheek en zorgverlener waar wij naar op zoek zijn?

Amersfoort 32-40 uur hbo

Productiemedewerker
Apotheek Voorzorg

goede concentratie flexibel teamspeler

Heb jij geen moeite om gefocust te blijven? Als productiemedewerker zorg je ervoor dat de juiste patiënten de juiste medicijnen krijgen en deze ook nog eens op het juiste moment ontvangen. Ben jij op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden? Kom werken op ons moderne machinepark!

Elsloo 24-40 uur vmbo/mavo

Wondverpleegkundige hulpmiddelenzorg
ApotheekZorg hulpmiddelen

klantgerichtheid samenwerken zorgvuldigheid

Heb jij dat zesde zintuig waardoor je achterhaalt wat er écht bij de cliënt speelt? Kijk jij samen met de cliënt wat past bij zijn of haar zorgbehoefte? Als wondverpleegkundige onderhoud je het contact met voorschrijvers en zorgverzekeraars. Heb jij het in je om zorg op maat te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sittard 24 uur hbo


Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: