INLOGGEN

Agenda

Filter op:

Workshop apotheek en wijkzorg

Nieuw in 2021!

Regionale afstemming tussen apotheek en thuiszorgorganisaties. Medicatie+Zorg constateert dat regionale afstemming met thuiszorgorganisaties een behoefte is binnen veel apotheken. Om in deze behoefte te kunnen voorzien heeft Medicatie+Zorg een nieuwe workshop ontwikkeld: Apotheek en wijkzorg. Vanuit onze specialiteit: medicatieveiligheid waarborgen én optimaal samenwerken met andere zorgorganisaties.

Financieel management

voor apothekers

Ben jij beherend apotheker of apotheek-eigenaar? Vind je het lastig om zicht te hebben en te houden op de financiële situatie van je apotheek? Is het je niet altijd even duidelijk wat margeverlies veroorzaakt? Is de winst- en verliesrekening ieder jaar weer een grote uitdaging? Volg dan de training Financieel management voor apothekers. In slechts twee dagen tijd vergroot je jouw inzicht in de financiële vraagstukken die voor jou als apotheker van belang zijn.

Masterclass instellingsfarmacie

voor apothekers

Bent u thuis in instellingsfarmacie? Het medicatieproces in intramurale zorginstellingen vraagt expertise van u als apotheker. Wij helpen u optimaal samen te werken met de zorginstellingen bij u in de buurt. Volg de masterclass en maak het verschil!

Masterclass wijkzorg

Voor managers en apothekersassistenten

Heeft u de patiënten die (thuis)zorg krijgen goed in beeld? Bent u op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving, zoals de Veilige principes in de medicatieketen? Hoe verloopt de samenwerking tussen de apotheek en de zorginstelling? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Masterclass wijkzorg. Speciaal voor managers, farmaceutische consulenten en apothekersassistenten.

Themadag Instellingsfarmacie

Vervolg masterclass

U heeft de Masterclass Instellingsfarmacie gevolgd. Heeft u behoefte aan meer verdieping op dit onderwerp en wilt u sparren met collega’s? Voor alle cursisten van de masterclass instellingsfarmacie is deze themadag gevuld met netwerken en kennis delen.

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: