INLOGGEN

Medewerker customer service Inkoop & Logistiek

Amersfoort 40 uur hbo

Wil jij de schakel zijn tussen de zorg en ICT? Als medewerker customer service bij de afdeling Inkoop & Logistiek help jij apotheken met vragen over onze ICT-applicaties. Met onze software ondersteunen we apotheken en zorgverleners zodat zij de best mogelijk zorg kunnen leveren aan patiënten en zorgconsumenten. Samen elke dag beter! Kom jij bij ons team?

proactief

teamspeler

dienstverlenend

Solliciteer direct! Stuur door

Medewerker customer service Inkoop & Logistiek

Wat ga je doen?

Je begeleidt apotheken op het gebied van inkoop en farmalogistiek. Dit houdt in dat jij de schakel bent tussen de vraag van de klant en de technische oplossing, zowel op het gebied van software als hardware. Je zorgt ervoor dat alle klantvragen en issues op de juiste plek terechtkomen. De vragen en eventuele klachten registreer je meteen in het CRM-systeem. Je snapt als geen ander dat een serviceproces altijd beter kan en zet jouw ervaringen in om ons serviceproces te optimaliseren.

Wat vragen wij?

Je hebt een hbo-opleiding en bent een teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis. Ook toon je eigenaarschap voor jouw klanten. Kennis van farmaceutische zorg en de processen in een apotheek is een pre. Wat jou kenmerkt? Dienstverlenend en proactief zijn. Je denkt met onze klanten mee. Daarnaast ben je in staat om projectmatig te innoveren. Samen elke dag beter is niet voor niets ons motto.

Wat bieden wij?

Vanzelfsprekend een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben we ook goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. En van gezelligheid houden we ook! We zien je graag op de vrijdagmiddagborrel.

Wie is NControl?

Ncontrol ondersteunt apotheken en zorgverleners met passende ICT-oplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering. Dankzij onze producten kunnen onze klanten onderscheidende zorg leveren aan patiënten en zorgconsumenten. Wij zijn ambitieus en willen met ons team de beste ICT-dienstverlener voor apothekers zijn! Ben jij net zo ambitieus? Geloof jij dat ICT de zorg verder kan brengen? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van Mosadex Groep, totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Heb je interesse?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie én cv naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Gery van der Hulst. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

De sollicitatieprocedure

1.    Je solliciteert zo snel mogelijk
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2.    Kennismaken
Het eerste gesprek plannen we zo snel mogelijk. Dan kijken we of er van beide kanten een klik is.

3.    Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Twee gesprekken zijn vaak voldoende om te weten of we bij elkaar passen!

4.    Contractvoorstel
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5.    Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan zien we uit naar een fijne samenwerking en heten we je graag van harte welkom bij NControl!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • CV
  • Motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: