INLOGGEN

Bedrijfskundige of bedrijfseconomische medewerker NCasso

Amersfoort 40 uur hbo

Heb jij interesse in ICT en help jij onze klanten graag verder? Zie jij waar kansen liggen voor verbetering en houd je van innoveren? Dan hebben we in ons team plaats voor jou! Voor onze afdeling NCasso zoeken we een proactieve professional met affiniteit voor bedrijfsprocessen.

proactief

teamspeler

je maakt klanten blij

Solliciteer direct! Stuur door

Bedrijfskundige of bedrijfseconomische medewerker NCasso

Wat ga je doen?

Je begeleidt apotheken bij de declaraties aan zorgverzekeraars. Wat dit inhoudt? Je zorgt ervoor dat declaraties op tijd worden ingediend, helpt met herdeclaraties en beantwoordt vragen van gebruikers. Deze vragen registreer je meteen in het CRM-systeem. Jouw specifieke verantwoordelijkheid is het digitaal versturen van prijs- en tariefbestanden naar de apotheeksystemen.

Wat vragen wij?

Je hebt een hbo-opleiding en bent teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis. Als energieke professional toon je eigenaarschap voor jouw klanten en denkt met hen mee. Je snapt als geen ander dat een serviceproces altijd beter kan. Daarom zet je jouw (klant)ervaringen proactief in om het serviceproces te optimaliseren. Ook ben je in staat om projectmatig te innoveren. Samen iedere dag beter is niet voor niets ons motto.

Wat bieden wij?

Vanzelfsprekend een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben we ook goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. 

Wie is NControl?

NControl ondersteunt apotheken en zorgverleners met passende ICT-oplossingen voor een efficiënte bedrijfsvoering. Dankzij onze producten kunnen onze klanten onderscheidende zorg leveren aan patiënten en zorgconsumenten. Wij zijn ambitieus en willen met ons team de beste ICT-dienstverlener voor apothekers zijn! Ben jij net zo ambitieus? Geloof jij dat ICT de zorg verder kan brengen? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van Mosadex Groep, totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Heb je interesse?

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie én cv naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Gery van der Hulst. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

De sollicitatieprocedure

1.    Je solliciteert zo snel mogelijk
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2.    Kennismaken
Het eerste gesprek plannen we zo snel mogelijk. Dan kijken we of er van beide kanten een klik is.

3.    Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Twee gesprekken zijn vaak voldoende om te weten of we bij elkaar passen!

4.    Contractvoorstel
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5.    Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan zien we uit naar een fijne samenwerking en heten we je graag van harte welkom bij NControl!


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • CV
  • Motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: