INLOGGEN

Junior Contractmanager Farmacie

Amersfoort 32-40 uur hbo

Ben jij een teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis? Als Junior Contractmanager Farmacie zorg jij ervoor dat de gemaakte contractuele afspraken tussen apotheken en zorgverleners correct uitgevoerd worden. Ben jij de schakel tussen apotheek en zorgverlener waar wij naar op zoek zijn?

Solliciteer direct! Stuur door

Junior Contractmanager Farmacie

Wat ga je doen?

Jij bent degene die de contracten voor de apotheken in ons systeem inregelt zodat zij de verschillende modules hierin kunnen gebruiken. Je bent daarmee ook het aanspreekpunt voor apotheken en zorgverleners als het gaat over vragen over de contracten. Je zorgt voor de optimalisatie van het inregelproces en het jaarlijkse contracteringsproces met de verschillende contractpartijen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de uitbouw van onze risico-inventarisatie rondom de farmacie contracten.  

Wat vragen wij? 

Als energieke professional met minimaal 3 jaar werkervaring, toon je eigenaarschap voor jouw klanten en de contracten. Dienstverlenend, pro actief en analytisch. Je hebt een hbo- en/of wo-opleiding in een relevante richting en je profileert je als teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 'Samen iedere dag beter' is ons motto.

Dan bieden wij je: 

Vanzelfsprekend een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben we ook prima arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan. En van gezelligheid houden we ook! We zien je ook graag op de vrijdagmiddagborrel.

Over ons: 

NControl ondersteunt apotheken en zorgverleners in een efficiënte bedrijfsvoering met passende ICT oplossingen. Dankzij onze producten zijn onze klanten in staat onderscheidende zorg voor hun patiënten en zorgconsumenten te realiseren. Wij zijn ambitieus en willen samen met onze talentvolle medewerkers de beste ICT-dienstverlener voor apothekers zijn! Ben jij net zo ambitieus als wij en geloof jij dat ICT de zorg verder kan brengen? Dan ben je van harte welkom in ons team! Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van Mosadex Groep; totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Heb je interesse? 

Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie én cv naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Petra van Gurp-Ligtenberg. Heb je nog vragen over de functie of de procedure? Stuur dan een mailtje naar dit adres. We horen graag van je! 

De sollicitatieprocedure 

1. Je solliciteert zo spoedig mogelijk 
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen. 

2. Kennismaken
Het eerste gesprek plannen we dan zo snel mogelijk. Dan kijken we of er een echte klik is voor ons allebei.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!

4. Contractvoorstel
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij ons team!


Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • CV
  • Motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: