INLOGGEN
 

Optimalisatie van het logistieke proces

Meer tijd vrijmaken voor zorg en het leveren van toegevoegde waarde begint met het stroomlijnen van de farmalogistiek. Zowel de efficiëntie in de apotheek, als het aansluiten op de verwachtingen van de zorgconsument vragen aandacht.

Daarom richt Mosadex zich op de gehele logistieke keten en ontwikkelt hiervoor nieuwe technologieën en processen. Van productie tot voorraadbeheer. Van aanschrijven tot levering. Met deze innovaties kan u uw patiënten goed van dienst zijn en excellente service leveren.

Onze projecten

Optimaal Aanschrijven


Met deze software schrijft u altijd het juiste product aan. Tijdens de receptverwerking ontvangt u een optimaal aanschrijfadvies en ziet u welk product het beste aansluit op de patiënt. Rekening houdend met de zorgverzekeraar, mandaat en beschikbaarheid.

Lees meer  


SMART


Hét productiemanagementsysteem om de receptverwerking in de apotheek goed te organiseren. Of u nu kiest voor lokale of regionale verwerking van de receptstroom, met SMART heeft u de regie over en inzicht in het productieproces. Hierdoor ontstaat rust en ruimte in uw apotheek.

Lees meer  

Meer weten over de innovatieve projecten van Mosadex Groep?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: