INLOGGEN

Financieel management

voor apothekers

Leusderend 30 (route)
20 &21 mei 2021
1.995 euro (ex. btw)
15 punten

Ben jij beherend apotheker of apotheek-eigenaar? Vind je het lastig om zicht te hebben en te houden op de financiële situatie van je apotheek? Is het je niet altijd even duidelijk wat margeverlies veroorzaakt? Is de winst- en verliesrekening ieder jaar weer een grote uitdaging? Volg dan de training Financieel management voor apothekers. In slechts twee dagen tijd vergroot je jouw inzicht in de financiële vraagstukken die voor jou als apotheker van belang zijn.

Inschrijven Stuur door

Op 20 en 21 mei organiseert Mosadex in samenwerking met Innovicare Academy en Beeckestijn Business School de tweedaagse training ‘Financieel management voor apothekers’ in Leusden. De training is geaccrediteerd bij de KNMP voor 15 PE-punten.

Het Apotheekloket volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en volgt hierin het advies van het RIVM. Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat bij ons voorop. 

'Financieel management voor apothekers' - wat houdt het in?

Als apotheker krijg je steeds vaker te maken met financieel-economische zaken. Goede kennis op het gebied van financieel management is van groot belang om jouw eigen apotheek te kunnen managen. Met praktische, direct toepasbare kennis en inzichten op het gebied van financieel management kun je na het volgen van deze training de juiste keuzes maken. Of het nu gaat om jouw financiële jaarplan, de cashflow of de winst-en-verliesrekening. Na het volgen van deze training maakt niemand jou meer iets wijs!

Specifieke financiële kennis voorafgaand aan de training is niet noodzakelijk.

Na deelname aan de training Financieel management voor apothekers:

  • heb je kennis van de financiële structuur van jouw apotheek.
  • weet je welke parameters van belang zijn om op te sturen.
  • kent een gesprek met de accountant geen verrassingen meer.
  • ben je een volwaardig gesprekspartner om het afgelopen jaar te evalueren en proactief vooruit te kijken.

Schrijf je direct in voor de training op 20 en 21 mei en vergroot je financiële kennis. De plaatsen zijn beperkt beschikbaar!

Wat zijn de kosten?

De totaalprijs voor de training is €1.995,- exclusief btw, inclusief materialen, koffie, thee en lunch. Het Apotheekloket brengt je graag in contact met één van de omliggende hotels in Leusden wanneer je tijdens deze tweedaagse training wil blijven overnachten.

Inschrijven Terug naar het overzicht

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: