Renée Leushuis

Als productmanager continentieverzorging bij Van Heek Medical ben ik verantwoordelijk voor het assortiment afvoerende en absorberende incontinentie. Wat ik vooral belangrijk vind in mijn rol? Vertrouwen geven aan gebruikers.

Aansluiten op behoefte in de markt
Bij het ontwikkelen van nieuwe producten speelt vertrouwen een grote rol. Ik wil gebruikers het vertrouwen geven dat zij met incontinentiemateriaal nog steeds hetzelfde leven kunnen leiden als voorheen. Ook is het belangrijk om goed marktonderzoek te doen. Aan welke producten heeft de markt behoefte? Door samen met zorgprofessionals en apothekers in gesprek te gaan ontwikkelen we nieuwe producten en diensten.

Een voorbeeld hiervan is de Attends handverkooplijn die we sinds een aantal maanden hebben neergezet. Door veranderingen van de zorgverzekering krijgen mensen steeds minder vergoed. Met onze nieuwe handverkooplijn geven we gebruikers de mogelijkheid om deze producten toch voordelig in de apotheek te kopen. Tegelijkertijd bieden we de apotheek de mogelijkheid om zich te positioneren als zorgpartner.

Samenwerking
Mijn doel is om Van Heek Medical als professioneel merk neer te zetten. Klanten zijn kritischer en nemen niet zomaar iets aan. Betrouwbaarheid uitstralen, dat is belangrijk! En zoeken naar de juiste samenwerking. Door samenwerking leer je van anderen en creëer je betere producten. Zo blijf ik zelf ook groeien in mijn werk.