Raymond Luteijn

Ik werk sinds 2011 bij Holland Pharma als Account Manager en heb de leiding over de afdeling schappenplannen. Mijn voornaamste taak is ervoor te zorgen dat de apotheken die bij ons bestellen ontzorgd worden op het gebied van de handverkoop.

Met handverkoop bedoelen we de producten in de apotheek waar je geen recept voor nodig hebt, oftewel zelfzorgmedicatie. In de apotheek is het meestal erg druk en dat geeft meteen ook weer kansen voor de handverkoop. Wij als Holland Pharma hebben de mooie taak ervoor te zorgen dat klanten van de apotheek op een makkelijke en aantrekkelijk manier hun zelfzorgmedicatie in de apotheek vinden.

Werken bij Holland Pharma betekent dat je continu in beweging bent. Er is volop kans jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Denk je ergens goed in te zijn dan krijg je bij Holland Pharma de kans om dit te laten zien en in de praktijk te brengen. Zo ben ik gestart als Account Manager, maar bezoek ik inmiddels ook onze Key-accounts, sta ik op diverse beurzen en zijn we een flink eind op weg om de bij ons inkopende drogisten, natuur- en reformwinkels van schappenplannen te voorzien.

Het volgen van opleidingen en cursussen aansluitend op je functie is mogelijk binnen Holland Pharma. Dat is een prettige gedachte. Er zijn volop carrièremogelijkheden binnen onze organisatie. Dit blijkt wel uit de vele voorbeelden van mensen die ooit in ons magazijn als baantje naast de studie zijn begonnen en inmiddels terecht zijn gekomen op bijvoorbeeld onze ICT- of Marketingafdeling. Bij Holland Pharma vormen we een team van ruim 400 personen, waarin elke schakel belangrijk is in het leveren van onze diensten!