Dino In de Braekt (55)

Ik werk sinds april 2012 bij Mosadex Groep. Medicatie+Zorg is binnen Mosadex Groep het expertisecentrum op het gebied van instellingsfarmacie. Samen met mijn collega’s sla ik een brug tussen apotheek en zorginstellingen. Hier liggen nog zo veel kansen!

Lokale specialisten
Medicatie+Zorg begeleidt apothekers bij offerte- en aanbestedingstrajecten, het opstellen van het medicatiebeleid en ondersteunt bij kwaliteits- en implementatietrajecten, facturatie en managementrapportages. We kennen de meest actuele wet- en regelgeving.

Via het netwerk van Mosadex Groep selecteren wij dé lokale specialist op het gebied van instellingsfarmacie. Het geeft mij energie dat we keer op keer de ‘juiste match’ vinden.

Masterclass
Waar ik trots op ben? Op onze eerste masterclass instellingsfarmacie voor zelfstandige apothekers in september 2016. Deze was binnen een week volgeboekt. De behoefte om binnen dit segment bij te scholen blijkt dus groot. Vandaar dat een tweede masterclass op komst is.

Steeds complexer
De zorgvraag in instellingen en verpleeghuizen wordt steeds complexer. Dat de Inspectie daarom strengere eisen stelt, vind ik logisch. Denk aan het uitvoeren van medicatiebeoordelingen en de controle op actuele toedienlijsten. Ik help apothekers focus aan te brengen en de juiste keuzes te maken.

Bij de samenwerkingen die wij zijn aangegaan, zien we direct verbeteringen. Het is daarom mijn ambitie dat Mosadex Groep met Medicatie+Zorg binnen een paar jaar een gevestigde naam in de zorginstellingenmarkt is.