maart 2020

Persoonlijk bericht van Ludwig Castelijns - deel II

30 maart 2020
In dit journaal blik ik terug op vorige week. Een week waarin we zien dat de vraag naar geneesmiddelen hoog blijft. Nee-verkopen niet altijd te voorkomen zijn maar waarin ook een belangrijke knoop is doorgehakt door de minister.

Heel Nederland stuurt apotheekteams hartverwarmende berichten

25 maart 2020
Apotheekteams ontvangen vanuit alle hoeken in Nederland hartverwarmende dankwoorden voor hun tomeloze inzet tijdens de situatie rond corona.

Persoonlijk bericht van Ludwig Castelijns

23 maart 2020
Zoals u van onze Koning en regering heeft vernomen staan wij aan het begin van een periode die een zware wissel op ons allen zal trekken. De farmaceutische sector speelt een cruciale rol in de maatregelen om ons land zo goed mogelijk door deze coronacrisis te leiden. Eenieders inzet is daarbij van belang.

Posters coronavirus voor apotheek

18 maart 2020
De KNMP stelt een tweetal posters beschikbaar voor bij de ingang van de apotheek. Klik op de link om de poster te downloaden en te printen.

De run op paracetamol – wat doet Mosadex?

17 maart 2020
Consumenten mogen maximaal drie pakjes paracetamol kopen. Waarom? Er is een ware run ontstaan op paracetamol. Ook in de groothandel zien we een verhoogde verkoop. Niet alleen op paracetamol maar ook naar overige geneesmiddelen is extra vraag in de apotheken.

Oproep: wijzig uw bestelpatroon niet

16 maart 2020
Ludwig Castelijns, CEO van Mosadex: "Het is aan ons als groothandel en u als apotheker de taak om de beschikbaarheid van medicijnen te waarborgen. Wat u kunt doen? Wijzig uw bestelpatroon niet."