juni 2018

Lisette Havermans in gesprek met Careality

29 juni 2018
In een interview met Careality vertelt algemeen directeur Lisette Havermans over de nieuwe strategie van NDS; "Mooie kansen voor DA als persoonlijke gezondheidsgids".  Lees hier het volledige interview. 

Deelnemer Giro di KiKa overleden

27 juni 2018
Gisteren is in Italië tijdens de Giro di KiKa een deelnemer uit een ander team ernstig ten val gekomen en overleden. De echtgenote van de overleden deelnemer heeft de wens uitgesproken het evenement voort te zetten omdat dit is wat hij gewild had.

Giro Di Kika dag 2!

26 juni 2018
25 graden en bewolkt. Perfect weer, volgens onze Giro-fietsers van het Service Apotheekteam. Maar dat is vandaag.

Giro Di Kika dag 1!

26 juni 2018
De Service Apotheek-ploeg is aan haar zesdaagse fietstocht begonnen. Roelof-Jan volgt en blogt. Bekijk hier de eerste video!

Mosadex-magazine nummer 8

25 juni 2018
Het Mosadex-magazine is weer beschikbaar! In dit nummer staat de patiënt centraal. We spreken met zorgverleners die een rol spelen bij het centraal stellen van de patiënt, maar ook lezen we hoe medicatie op maat hier een bijdrage aan levert.

Care4homecare biedt immunotherapie thuis voor patiënten met melanoom

25 juni 2018
Sofia Godfriedt (22) heeft een melanoom en is onder behandeling in het Melanoom-centrum van Máxima Medisch Centrum. Zij krijgt thuis immunotherapie. “Vanwege de lange reisafstand naar het ziekenhuis kwam ik in aanmerking voor thuismedicatie. Daar heb ik meteen ja tegen gezegd.”
Thuisbehandeling immunotherapie door Joop Djontono

Holland Pharma Informatiebeurs trekt ruim 500 bezoekers

05 juni 2018
Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Holland Pharma Informatiebeurs plaats in Graafschap Stadion de Vijverberg. Meer dan 500 mensen hebben de beurs bezocht.