september 2017

Ruim 400 apotheken geven persoonlijk huidadvies

25 september 2017
Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben een chronische huidaandoening.* Voor patiënten met een droge huid of een huidaandoening als eczeem of psoriasis is de basis van de behandeling het smeren van een neutrale zalf of crème.
Zorgthema huid

Service Apotheken krijgen weer de hoogste waardering van patiënten!

14 september 2017
Dat blijkt uit het jaarlijkse PREM-onderzoek dat alle apotheken in Nederland uitvoeren als verplichting voor zorgverzekeraars. De landelijke uitvraag bij patiënten liep van 1 februari tot en met 15 mei 2017.
Service Apotheek nummer een

Mosadex Groep helpt!

12 september 2017
Ook wij voelen ons betrokken bij de door de orkaan getroffen eilanden Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Wat we doen? Vanuit onze groothandelsvestiging in Nieuwleusen en Van Heek Medical bieden we noodhulp aan door het leveren van onder meer medicijnen en verbandstoffen.

Masterclass instellingsfarmacie werpt vruchten af

08 september 2017
Met een aanbesteding voor de deur, had apotheker Christel Duerinckx van Apotheek Reynaert in Hulst veel aan de kennis die ze opdeed tijdens een Masterclass Instellingsfarmacie van Medicatie+Zorg.

Bent u lid van de KNMP? Stem dan nu voor het beste idee: nummer 2!

07 september 2017
De jury van de jaarlijkse KNMP-zorginnovatieprijs heeft drie inzendingen genomineerd. Onze Service Apotheek-collega’s uit Veendam hebben een eigentijds idee waar u en uw patiënten voordeel mee doen: effectieve communicatie via YouTube!

Service Apotheek zet in op e-health: digitale begeleiding astma en COPD-patiënten

05 september 2017
Maar liefst 70% van de longpatiënten gebruikt inhalatiemedicatie niet op de juiste manier. En slechts 6 op de 10 patiënten met onderhoudsmedicatie zijn therapietrouw. Het risico? Een nieteffectieve medicijnbehandeling en dus gezondheidsproblemen.