juli 2017

Bent u apotheker? Laten we dan nu de regeldruk aanpakken!

28 juli 2017
Staat de bezieling in uw werk onder druk door administratieve rompslomp, toegenomen regels en bemoeienis? Doe dan nu mee met de quickscan die VvAA aanbiedt.

ApotheekZorg werkt samen met Thuisvaccinatie.nl

25 juli 2017
Thuisvaccinatie.nl is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Samen met onze dochter ApotheekZorg bieden zij de medische vakantievoorbereiding nog makkelijker aan. ApotheekZorg levert de medicatie namelijk aan huis!

Lees mee: Mosadex-magazine #5!

19 juli 2017
De nieuwste editie van het Mosadex-magazine staat boordevol interviews met onze klanten. Want, deze inbreng is voor ons het fundament voor de komende 30 jaar!
Mosadax-magazine nummer 5

D.I.O. opent eerste stationswinkel

12 juli 2017
Op 11 juli opende de allereerste D.I.O. stationsdrogist van Nederland feestelijk zijn deuren op het Stationsplein in Alkmaar.

Feest: Fisher Farma 25 jaar!

09 juli 2017
Nog meer feest binnen Mosadex Groep. Naast dat we dit jaar vieren dat Mosadex Groep 30 jaar bestaat, vieren we op 9 juli het zilveren jubileum van ons dochterbedrijf Fisher Farma. Dan is het precies 25 jaar geleden dat de broers Visser in 1992 het bedrijf oprichtten.
Feest: Fisher Farma 25 jaar!

Landelijke set MFB's bekend

07 juli 2017
Op 1 juli is de Landelijke Set Medisch Farmaceutische Beslisregels (MFB's) beschikbaar gesteld. Er is dit jaar één beslisregel bijgekomen. De beslisregels combineren meerdere patiëntkenmerken met elkaar, waardoor de patiënt zorg op maat krijgt en de medicatieveiligheid verhoogt.